Restasalin tarina

Juuret maanrakennuksessa

Restasalin perustaja ja toimitusjohtaja Jimi Aerikkala on maanrakentaja jo toisessa polvessa. Jimi pääsi pienestä asti tutustumaan kaivinkoneisiin ja traktoreihin isänsä maanrakennusyrityksessä.

Jimi valmistui ammattikoulusta levyseppähitsaajaksi, mutta vahva palo maanrakennukseen vei mukanaan. Hän menikin suoraan koulusta perheyritykseen töihin.Erityisosaamisena salaojaremontit

Työskennellessään yhdessä isänsä kanssa Jimi sai monipuolista kokemusta maanrakennustöistä, mutta erityisesti hänelle kertyi osaamista salaojaremonteista. Siksi kun isä päätti iän karttuessa ryhtyä ottamaan rennommin, Jimi halusi jatkossa keskittyä juuri salaojaremontteihin.

Maanrakennusala on todella kilpailtu, ja muut rakennusyritykset pyrkivät tarjoamaan kaikenlaisia maanrakennustöitä. Jimi huomasi kuitenkin Varsinais-Suomen alueella markkinaraon yritykselle, joka erikoistuu salaoja- ja sadevesiremontteihin.

Niin syntyi Restasal vuonna 2019.

Pienestä liikkeelle

Restasal aloitti toimintansa käytännössä tyhjästä. Jimi teki aluksi töitä yksin, vuokrakoneella. Vähitellen yrityksen toiminta kasvoi ja kehittyi, ja kun yritykseen saatiin palkattua toinen työntekijä, oli aika ostaa ensimmäinen kaivinkone.

Nykyään Restasal työllistää 10 alan ammattilaista ja yrityksen omaan kalustoon kuuluu 5 kaivinkonetta, oma kuorma-auto, 2 pienkuormaajaa sekä oma louhintakalusto.

Tasaista menoa töyssyissäkin

Kasvumme on ollut tasaista, järkevää ja hallittua. Koronavuodet ja maailman tilanne ovat tietenkin luoneet haastavan ympäristön uuden yrityksen alkutaipaleelle, mutta usko omaan tekemiseemme on vienyt meitä koko ajan eteenpäin.

Tekemisemme on myös kantanut hedelmää – jopa niin paljon, että toisinaan töitä olisi ollut enemmän kuin tekijöitä.

Lähestyttävä ja luotettava

Restasalille on ollut tärkeää kasvusta huolimatta säilyttää pienen yrityksen hyvä asiakaspalveluhenki. Haluamme olla helposti lähestyttäviä “tavallisia ihmisiä”, joihin on helppo ottaa yhteyttä.

Jimi ei ole vain johtaja, vaan hän on myös itse paljon työmailla “saappaat jalassa”. Hän haluaa tavata ja tuntea asiakkaansa ja käydä itse tarkastamassa ja luovuttamassa kohteet.

Restasal haluaa olla myös reilu työnantaja, joka uskoo työntekijöihinsä. Luottamuksen puolin ja toisin täytyy olla sataprosenttista, jotta asiakkaatkin voivat aina luottaa meihin.

Asiakastyytyväisyys kaiken keskiössä

Asiakastyytyväisyys on meille kaikki kaikessa ja siksi seuraamme sitä säännöllisesti. Asiakastyytyväisyyskyselyidemme tulokset ovat olleet erinomaisia:

  • 98 % suosittelisi meitä tuttavilleen.
  • 97 % koki, että työntekijämme vakuutti ammattitaidollaan.
  • 99 % kertoi, että remontti sujui alusta loppuun sovitusti ja pysyi sovitussa aikataulussa.
  • 98 % koki meidän antaneen tarpeeksi tietoa remontin etenemisestä.
  • 98 % sanoi voivansa olla luottavaisin mielin siitä, että rakennuksen salaoja- ja sadevesijärjestelmä toimii Restasalin tekemän remontin jälkeen kymmeniä vuosia, kuten sen kuuluu toimia.

Mitä haluamme saavuttaa?

Missiomme on tarjota asiakkaalle helppo, huoleton ja luotettava salaojaremontti, joka pidentää kiinteistöjen käyttöikää vuosikymmenillä poistamalla kiinteistöjen ja pihojen kosteusongelmat.

Sloganimme onkin ”Parempia koteja salaoja kerrallaan”.

Restasal toteuttaa tällä hetkellä yli 100 salaojaremonttia vuodessa, mutta kasvamme koko ajan. Haluamme olla Varsinais-Suomen johtava salaojarakentaja, josta asiakas saa aina parhaan avun.